Yakup TUTKUN - Okul Müdürü

1968 yılı Sivrihisar doğumluyum. İlkokulu Afyon Sultandağı´nda okudum. Lise öğrenimimi Afyon Bolvadin İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun oldum ve 1994 yılında Tokat-Niksar Serenli İlköğretim Okulu´nda öğretmenliğe başladım. Daha sonra Niksar İmam Hatip Lisesi, 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Eskişehir-Mahmudiye Atatürk İlköğretim Okulu,  Eskişehir Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, Salih Zeki Anadolu Lisesi, Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi´nde öğretmenlik ve idarecilik yaptım. 20 yıllık meslek hayatımda 10 yıl öğretmenlik, 5 yıl müdür yardımcılığı, 5 yıl da okul müdürlüğü görevlerinde bulundurm. 2007 yılında uzman öğretmen oldum. İşletme alanında Yüksek Lisans yaptım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

(222) 230 6815 (222) 220 4969 Eposta