I Know I'm Introducing (Tanıyorum, Tanıtıyorum) eTwinning Projesi Ulusal Kalite Etiketi Aldık

21.12.2023 102

Eskişehir Atatürk Lisesi üçüncü defa Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Eskişehir Atatürk Lisesi, I Know I'm Introducing (Tanıyorum, Tanıtıyorum) eTwinning projesi çerçevesinde yürütülen çalışmalar sayesinde üçüncü defa National Quality Label (Ulusal Kalite Etiketi) ödülünü kazandı.

Toplamda 6 kişilik bir ekiple uluslararası ortaklı I Know I'm Introducing (Tanıyorum, Tanıtıyorum) projesi çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar, Eskişehir Atatürk Lisesi’ne European School Education Platform (ESEP) tarafından verilen 3’üncü National Quality Label (Ulusal Kalite Etiketi) ödülünü getirdi. Eskişehir başta olmak üzere ülkemizin tanıtılmasının amaçlandığı projede, çibörekten balaban köfteye, lületaşına, elsanatlarına, bitki örtüsünden akarsularına, milli ve dini bayramlardan kalabak suyuna, parklarına, termal sularına, tarihi binalarına, Yunus Emreden Mevlana’ya kadar birçok önemli kişinin, yerin ve bilim insanımızın tanıtımı gerçekleştirildi. Ülkemizin tarihi ve turistik yerleri tanıtıldı. Bu çalışmalar sonucunda projeye destek veren İngilizce Öğretmeni Mukaddes Birtan Pekgüç ve öğrencileri Irmak Ançı, Kadir Şentuna, Beyza Nur Özen, Alper Barutca, Çağla Çisil Caymaz ve Muhammed Yusuf Açıl’a Ulusal Kalite Etiketi ödülü sertifikaları verildi. Projeye katılan öğrenciler ise, ekip çalışmasının ve sorumluluk bilincinin önemine dikkat çekti. Çok çalıştıklarını ama sonucun tüm yorgunluklarını unutturduğunu söyledi.

21-12-202321-12-202321-12-202321-12-202321-12-202321-12-2023